header_austria email1

Buffervaten

Buffervaten kopen? Dat doet u natuurlijk bij Bijvoet Energie. Bij ons vindt u een ruim aanbod buffervaten van bekende topmerken. Bent u ook benieuwd uit naar ons aanbod? En wilt u weten wat de voordelen zijn van het bestellen bij Bijvoet Energie? We leggen het graag aan u uit, dus lees gauw verder en ontdek het.

Wat zijn buffervaten?

Een buffervat kunt u het best vergelijken met een boiler. Het is een vat om warm water in op te slaan. Het grote verschil tussen een buffervat en een boiler is dat een boiler wordt gebruikt voor sanitair water en een buffervat niet. In een buffervat wordt alleen CV-water opgeslagen. Het grote voordeel van buffervaten is dat het water geen zuurstof bevat waardoor het water niet gaat corroderen. Een buffervat is altijd voorzien van isolatie om afkoeling te voorkomen.

Buffervat van Bijvoet Energie

Bij Bijvoet Energie vindt u buffervaten van de beste kwaliteit. Het Oostenrijkse bedrijf Austria Email is één van de toonaangevende Europese fabrikanten op het gebied van hoogwaardige boilers en buffervaten. Daarom hebben wij dan ook gekozen om buffervaten van dit topmerk aan te bieden. Austria Email heeft de meest geavanceerde buffer cilinder fabriek in Europa en een eigen verwarmingstechniek laboratorium met hoogwaardige testapparatuur. Als u kiest voor buffervaten van dit merk dan kiest u voor een aanzienlijk betere isolatie dan wanneer u kiest voor een buffervat van een ander merk. Hierdoor kunt u flink veel besparen op uw energiekosten. Daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk.

Buffervat_kaal_6

Austria Email Buffervaten

Oostenrijkse topklasse buffervaten met stratificatiebuis en warmtescheiding platen, met recyclebare isolatiemantel.

Offerte op maat

Bent u ook geïnteresseerd in het aanschaffen van onze buffervaten? Maar wilt u graag eerst weten wat prijzen zijn? Dan raden we u aan om een offerte op maat aan te vragen. Vul uw gegevens in op onze website en u ontvangt zo spoedig mogelijk meer informatie over het product en de kosten hiervan. Zo weet u nog op korte termijn waar u aan toe bent.

Vragen over buffervaten?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een buffervat dan wilt u natuurlijk wel een goede aankoop verricht. Daarom is het natuurlijk goed om precies te weten wat u in huis haalt. Bekijk daarom altijd goed wat de specificaties zijn van het product. Mocht u dus nog vragen hebben over een van onze buffervaten, schroom dan niet om contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in op onze website of neem contact met ons op via de telefoon. Onze specialisten nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling, zodat u snel alle nodige informatie heeft over het buffervat dat u op het oog heeft waardoor u nog op korte termijn een aankoop kunt verrichten.

Waarom een Austria Email

  • Uitgebreid assortiment
  • Bijzonder hoogwaardige isolatie
  • Standaard stratificatie aangeboden
  • Oostenrijkse kwaliteit
Austria Email

Dealers