Houtkachel

Er is geen mooiere manier om uzelf en uw naasten te verwarmen dan met een echte, ouderwetse houtkachel. Naast de verwarming van bijvoorbeeld de woonkamer, draagt een houtkachel met haar knisperende vuurtje en gele gloed ook nog eens bij aan de gezelligheid. Het zelf opstoken van het vuur geeft het geheel net dat beetje extra. Een houtkachel kopen is echter niet alleen goed voor de sfeer, maar valt ook nog eens onder duurzame manieren om uw huis te verwarmen. Er komt geen aardgas bij kijken. Zo kunt u, terwijl u zichzelf fijn opgekruld in de warmte van de kachel wentelt, flink wat besparen op de energierekening.

Een klassieke of een moderne houtkachel

Een houtkachel kopen biedt veel mogelijkheden, aangezien ze verkrijgbaar zijn in alle soorten en maten. Een klassieke look om echt die nostalgische vroeger op te roepen? Dat kan. Juist een modern interieur waar de houtkachel in moet passen? Tegenwoordig zijn er veel gestroomlijnde exemplaren te vinden. Bijvoorbeeld de houtkachels van Wodtke, die door de strakke, minimalistische afwerking bekendstaan om hun bijzonder fraaie vormgeving. Bij Bijvoet Energie vindt u een ruim assortiment Wodtke houtkachels.

Schoonste houtkachel

Niet alleen het uiterlijk maakt dat het plaatsen van zo’n Wodtke houtkachel een goede keuze is. De kachels behoren tot de schoonste haarden die er op de markt te vinden zijn. Zij worden al in de eerste ontwikkelingsfase volgens de meest actuele kennis en regels op het gebied van houtkachels ontworpen. Ook het uiteindelijke construeren en bouwen gebeurt volgens strenge richtlijnen. Door een uitstekende geometrie van de verbrandingsruimte, de afvoer van rookgassen en de naverbrandingstechniek stookt u met een Wodtke kachel zonder de uitstoot van teveel schadelijke stoffen.

Wodtke houtkachels

Oostenrijkse topklasse buffervaten met stratificatiebuis en warmtescheiding platen, met recyclebare isolatiemantel.

Mogelijkheden

Bijvoet Energie levert een groot aantal verschillende soorten houtkachels. Zo vindt u altijd een Wodtke houtkachel die past bij uw wensen en interieur. U kunt kiezen voor een hoogwaardige houtkachel, van alle mogelijke gemakken voorzien, maar ook voor een exemplaar uit de ‘Best Price’-lijn. Dat betekent dat u een eenvoudige kachel voor een scherpe prijs in huis haalt, maar die toch nog altijd 100 procent Wodtke is. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Automatische vlamregeling
 • Enkele haarden kunnen van warmte opslagmodules voorzien worden
 • Luchtdichte varianten voor elke woning
 • Groot assortiment betreft vermogen en styling
 • High Clean filtertechniek
 • Hoogwaardige bouw voor lange en probleemloze levensduur

Houtkachels van de hoogste kwaliteit

Met een groot assortiment aan Wordtke pellet- en houtkachels kan Bijvoet Energie daarmee garanderen dat het producten van de hoogste kwaliteit levert. Bovendien haalt u, wanneer u een Wodtke houtkachel koopt, een milieuvriendelijke haard in huis. Schone verbranding is het speerpunt van de fabrikant, die opereert vanuit het machinebouwhart van Duitsland, nabij Stuttgart. Bijkomend voordeel: in het geval van goed gebruik, met vooral droog hout, zal het raam niet noemenswaardig vervuilen. Zo kunt u dagen tot weken stoken zonder te reinigen.

Meer informatie over de Wodtke houtkachel

Door een Wodtke houtkachel te kopen voorziet u uw huis niet alleen van extra sfeer en warmte, maar kunt u ook flink besparen op de energiekosten. Bekijk voor meer informatie de brochures van onze Wodtke-kachels, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U keuze al gemaakt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom Wodtke

 • Uiterst stille werking
 • Degelijke Duitse kwaliteit
 • Lange levensduur
 • Prachtig design
 • Snelle levertijd
 • Topklasse afterservice

Dealers