Pelletkachel CV

De pelletkachel op CV is aan een flinke opmars bezig. En dat is niet voor niets Een pelletkachel gebruiken om het huis te verwarmen zorgt voor een flinke besparing op de stookkosten, oplopend tot maar liefst 50 procent. Ook is CV via de pelletkachel een van de meest duurzame manieren betreft verwarming. Met een CV pelletkachel stookt u, zoals de naam al doet vermoeden, op houtpellets. Dat zijn kleine korrels samengeperst zaagsel. Er komt geen aardgas bij kijken, terwijl het stoken met een cv pelletkachel eigenlijk even makkelijk is als werken met een ouderwetse cv-ketel. Het is alleen een stuk beter voor het milieu, én voor de portemonnee.

Verschillende mogelijkheden op het gebied van pelletkachel op CV

Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van cv met een pelletkachel. Zo kan een pelletkachel met kanalisatie al meerdere ruimtes verwarmen. Door pijpen aan de kachel te plaatsen, en deze door de muur te trekken kan er via een rooster warmte in de aangrenzende kamer geblazen worden. Een pelletkachel met cv moederhaard gaat al wat verder dan de eerste optie. Dit is een pelletkachel CV, die met de in de kachel opgewekte warmte het water dat door de leidingen van de centrale verwarming stroomt verwarmt. De HR ketel is in dit scenario nog steeds nodig, maar gaat pas aan als de pelletkachel CV het niet lukt de gewenste temperatuur in verschillende kamers te halen.

Waarom Bijvoet Energie

  • Vele betrouwbare merken
  • Uitgebreide kennis
  • Goede kwaliteit

Dealers

Het hele huis warm met een pelletkachel CV

De meest duurzame en energiezuinige oplossing is de pelletkachel CV die bekendstaat als de pelletketel. Deze maakt de cv-ketel wel volledig overbodig en verwarmt het hele huis, zonder hulp van aardgas, op houtpellets. Ook in het geval van een pellet cv kachel wordt warm water rondgepompt door de hele woning, en met de uitbreiding met verschillende beschikbare digitale snufjes valt alles uitstekend te bedienen en in de gaten te houden.

Verschillende merken CV pelletkachels

Op het gebied van de pellet cv kachel valt er genoeg te kiezen bij Bijvoet Energie, dé leverancier van deze warmteoplossingen. Zo vindt u in ons assortiment Blueburn Pelletketel modellen. Dit Oostenrijkse bedrijf levert topklasse voor een middenklasse prijs. Bij de productie wordt wel gebruik gemaakt van het zeer betrouwbare binnenwerk van de ÖkoFEN pellematic pelletketels, maar er eromheen vindt u een uitgeklede, vereenvoudigde buitenkant. Dat betekent minder opties, maar voor de Nederlandse markt een schot in de roos. Deze handgevulde CV pelletketel heeft weinig onderhoud nodig.

CV pelletkachel van hoge kwaliteit

Echte topklasse haalt u in huis met ÖkoFEN pelletverwarming. De uitzonderlijk hoogwaardigheid van deze CV pelletketel schijnt door in het gebruiksgemak en de onderhoudsvriendelijkheid. Door de condenstechniek leveren de cv pelletkachels van ÖkoFEN een rendement van 107,3 procent. Via PEL Energie, onderdeel van Bijvoet Energie, leveren wij alle modellen van deze Europese pionier op het gebied van pelletverwarming.

Pelletkachel CV bij Bijvoet Energie

Bij Bijvoet Energie helpen wij u graag met uw zoektocht naar een duurzame manier van verwarmen. Bijvoorbeeld met een pelletkachel op CV. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.