Pelletkachel

Wilt u graag een pelletkachel kopen? Neem dan eens een kijkje bij Bijvoet Energie. Bij ons vindt u een ruim aanbod pelletkachels van bekende topmerken. Bent u ook benieuwd uit welke pelletkachels u kunt kiezen? En wilt u weten wat de voordelen zijn van het bestellen bij Bijvoet Energie? We leggen het graag aan u uit.

Wat is een pelletkachel

Let u graag op het milieu en bent u op zoek naar een betaalbare kachel? Dan raden we u aan om te kiezen voor een pelletkachel. Een pelletkachel is een kachel die brand op pellets. Deze pellets zijn geperst uit houtzaagsel en snippers in een korrel. De pellets zijn gemaakt van houtafval waardoor de kachel een erg milieuvriendelijk en efficiënt alternatief is voor een olie-, gas- of houtkachel.

Soorten pelletkachels

Bij Bijvoet Energie vindt u pelletkachels van de beste kwaliteit. Wodtke produceert de meest prachtige pelletkachels die elk jaar worden voorzien van de nieuwste technieken waardoor de rendementen, uitstoten en het design ten goede komt. Wodtke biedt middenklasse en topklasse producten. Hierbij staat kwaliteit en degelijkheid altijd voorop. Naast pelletkachels produceren ze ook een ruim aanbod lucht- en CV modellen. Komt u er niet uit met kiezen? Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u graag advies op maat nodig heeft wanneer u een aankoop wilt verrichten.

Wodtke Pelletkachels

Oostenrijkse topklasse buffervaten met stratificatiebuis en warmtescheiding platen, met recyclebare isolatiemantel.

Voordelen

Wodkte pelletkachels hebben diverse voordelen:

 • Het is de oudste pelletkachel producent van Europa, waar de eerste modellen nog steeds van draaien;
 • Het zijn uiterst stille kachels
 • Bevatten een natuurlijke warmte convectie zonder ventilator
 • Er bestaat een ruim assortiment luchtdichte en CV modellen
 • Momenteel is er ook ISDE Subsidie voor pelletkachels en ketels

Pelletkachel prijzen?

Bent u ook geïnteresseerd in het aanschaffen van één van onze pelletkachel? Maar wilt u graag eerst weten wat pelletkachel prijzen zijn? Dan raden we u aan om een offerte op maat aan te vragen. Vul uw gegevens in op onze website en u ontvangt zo spoedig mogelijk meer informatie over het product en de kosten hiervan. Zo weet u nog op korte termijn waar u aan toe bent.

Vragen over pelletkachels?

We begrijpen dat het aanschaffen van een pelletkachel een hele investering is. Daarom is het natuurlijk goed om precies te weten wat u in huis haalt. Mocht u dus nog vragen hebben over een van onze pelletkachels, schroom dan niet om contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in op onze website of neem contact met ons op via de telefoon. Onze specialisten nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling, zodat u snel alle nodige informatie heeft over de pelletkachel die u op het oog heeft waardoor u nog op korte termijn een aankoop kunt verrichten.

Waarom Wodtke

 • Uiterst stille werking
 • Degelijke Duitse kwaliteit
 • Lange levensduur
 • Prachtig design
 • Snelle levertijd
 • Topklasse afterservice

Dealers