content-header

Pelletketels

Een pelletketel kopen doet u natuurlijk bij Bijvoet Energie. Hier vindt u een ruim aanbod pelletketels van bekende topmerken. Wilt u ook weten uit welke pelletketels u kunt kiezen? En wat de voordelen zijn van het bestellen bij Bijvoet Energie? We leggen het graag aan u uit.

Wat doet een pelletketel?

Een pelletketel, oftewel een pellet cv, verwarmt uw gehele woning op een milieubewuste manier. Deze installatie plaatst u niet in de woonkamer, maar in een 'stookruimte' zoals een bijkeuken of garage. De ketel heeft een zeer hoog rendement en is programmeerbaar. Door gebruik te maken van geperste houtstaafjes of houtpellets zorgt de ketel voor een juiste dosering van de CO²-neutrale brandstof.

Soorten pelletketels

Bij Bijvoet Energie vindt u pelletketels van diverse bekende topmerken. Bent u op zoek naar een handgevulde pelletketel zonder verder onderhoud te moeten plegen? Dan is de BlueBurn pelletketel een uitkomst voor u. Wilt u gaan voor de absolute top onder pelletketels? Dan bevelen we de ÖkoFen aan. Kortom: waar u ook naar op zoek bent, bij Bijvoet Energie vindt u een ruim aanbod van de beste kwaliteit. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u graag advies op maat nodig heeft wanneer u een aankoop wilt verrichten. Onze specialisten staan u graag te woord en weten van elke ketel wat de specificaties zijn.

header_blueburn 3

Waarom BlueBurn?

  • Betaalbaar
  • 100% Oostenrijkse ketel
  • Eenvoudige bediening
  • Optimaal rendement
  • Automatische ontsteking

Dealers

Uitstoot van de ketels

Onze pelletketels behoren tot de top van de markt. Niet alleen worden de ketels meer geurloos, ook ziet de overheid een daling van bijvoorbeeld fijnstof door vervanging van oude haarden, naar nieuwe. Kortom: wij verkopen alleen ketels die zo schoon mogelijk zijn.

Offerte aanvragen?

Bent u ook geïnteresseerd in het aanschaffen van één van onze pelletketel? En wilt u graag weten met welke kosten u rekening moet houden? Dan raden we u aan om een offerte aan te vragen. Vul uw gegevens in op onze website en u ontvangt zo spoedig mogelijk meer informatie over het product en de kosten hiervan. Zo weet u nog op korte termijn waar u aan toe bent.

Vragen over pelletketels?

Heeft u nog een vraag over ons aanbod pelletketels? Vul dan ons contactformulier in op onze website of neem contact met ons op via de telefoon. Onze specialisten nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling, zodat u snel alle nodige informatie heeft over de pelletketel die u op het oog heeft waardoor u nog op korte termijn een aankoop kunt verrichten.

blueburn_15

Blueburn Pelletketel

Voor meer informatie, algemene brochure en prijslijst klik hier.