header_austria email1

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler haalt de benodigde energie om een huis en water te verwarmen uit de omgevingslucht. Daarmee is het een zuinige en milieuvriendelijke tegenhanger van de reguliere elektrische boiler of CV-ketel. Omdat het grootste deel van de door de warmtepompboiler geleverde energie gewoon goedkoop wordt gewonnen uit lucht, scheelt het gebruik van zo’n boiler ook nog eens enorm op de energiefactuur. Zo kunt u, zonder direct uw gehele dak vol te leggen met zonnepanelen, flink besparen op de energiekosten. Het minder verbruiken van fossiele brandstoffen heeft daarmee niet alleen voor de aarde, maar ook voor u zelf voordelen.

Laag verbruik met een warmtepompboiler

De kosten voor energie zijn de laatste decennia flink gestegen. Naast de prijs van fossiele brandstoffen werkt vaak ook het gebruik van verouderde boilers daaraan mee. De warmtepompboiler is een mooie oplossing voor elk huishouden. Deze boilers verbruiken maar een fractie van wat een elektrische boiler nodig heeft en voldoen met hun uitstekende isolatie aan de eisen van deze tijd. Dat geldt zeker voor de warmtepompboilers van Austria Email, die u vindt bij Bijvoet Energie.

Warmtepompboilers van Austria Email

Het Oostenrijkse bedrijf Austria Email geldt als een van de meest toonaangevende Europese fabrikanten op het gebied van hoogwaardige boilers en buffervaten, en is daarmee marktleider in eigen land. De ruim 75 jaar ervaring in de technologie van het emailleren heeft daar zeker mee te maken, maar ook het eigen verwarmingstechniek-laboratorium met hoogwaardige testapparatuur helpt mee. Net als Austria Email buffercilinder-fabriek, die bekendstaat als de meest geavanceerde van Europa. Een bedrijf dat past bij Bijvoet Energie, aangezien het duurzaamheid hoog in het vaandel geeft staan. Het Oostenrijkse bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke productietechnologieën en laat milieufactoren zwaar meewegen in de selectie van te gebruiken materialen.

WPA450_ECO_11 (1)

Austria Email Warmtepompboiler

Oostenrijkse topklasse buffervaten met stratificatiebuis en warmtescheiding platen, met recyclebare isolatiemantel.

Uitstekend rendement

De compacte waterpompboiler van Austria Email is bij Bijvoet Energie verkrijgbaar in vier verschillende maten, van 100 tot 450 liter. De stekkerklare boilers zijn bedoeld voor warmwaterbereiding. Met hun nieuwe, moderne design en perfect geïsoleerd boilervat behaalt de efficiënte waterpomp uitstekende rendementen. Een ander voordeel is het hoge bedieningscomfort. Alles valt elektronisch te regelen via het lcd-scherm, waarop alle benodigde informatie direct te zien is. Bijvoorbeeld het op dat moment beschikbare volume gemengd water. De waterpompboiler bereikt in zuivere werking watertemperaturen van tot de 65 graden. De gewenste temperatuur is traploos te kiezen.

Eén warmtepompboiler, meerdere tappunten

De toestellen zijn bedoeld om meerdere tappunten te voorzien. De hoogwaardige uitrusting omvat verder een onderhoudsvrije gelijkspanningsanode en een nood-/bijverwarming. Via de ingebouwde contactingang kan u externe signaalgevers aansluiten om bijvoorbeeld zelfgeproduceerde zonnestroom te gebruiken of gebruik te maken van een lagetariefsignaal.

Meer informatie over de warmtepompboiler

Met een warmtepompboiler helpt u mee aan het duurzamer maken van Nederland en bespaart u flink op de energierekening. Duurzame oplossingen zoals het installeren van een warmtepompboiler kunnen bovendien in aanmerking komen voor subsidie van de overheid. Bekijk voor meer informatie over de warmtepompboilers van Austria Email de brochures of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Waarom een Austria Email

  • Uitgebreid assortiment
  • Bijzonder hoogwaardige isolatie
  • Standaard stratificatie aangeboden
  • Oostenrijkse kwaliteit
Austria Email

Dealers