Slide One
Slide One

Wie zijn wij

Bijvoet Energie b.v. is importeur van duurzame warmte installaties. Eigenaren zijn Paul Bijvoet en Laura Mulder. Sinds 2007 actief op het gebied van duurzame verwarming uit hout en zon. Wij voeren tevens het importschap van OkoFEN in het bedrijf PEL Energie

Bijvoet Energie b.v. onderscheidt zich met kwaliteit, kennis, advies, scholing en service. Onze doelstelling is het voorzien van ons dealernetwerk met kennis en producten op alle facetten van een geslaagde verkoop, installatie en after-service met als einddoel een duurzame relatie op te bouwen tussen eindklant, dealer en Bijvoet Energie b.v.

Ondertussen is Bijvoet Energie b.v. een gevestigde naam op gebied van import en scholing van verwarming op stukhout en houtpellets. In het voorjaar van 2014 is ons assortiment aangevuld met de Wodtke pellet- en houtkachels en de Silotec bunkersystemen.

Bijvoet Energie b.v. werkt verder met Corné Martens, een ervaren kracht op gebied van hout verwarming, en Edwin Rosema installatie expert en kennis expert met pellet en CV ketels. Hiernaast heeft Bijvoet Energie b.v. een alsmaar groeiend dealer netwerk dat de Benelux bestrijkt.

Bijvoet Energie b.v. gelooft dat kwaliteit en service vooraan staan, succes volgt vanzelf.

NDHroute2klein
logo1
logo-doinnwh
logo-duurzaambouw
logo-nbkl